Μία παγωτομηχανή στη Βέροια που λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1946, προσφέρει ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις σε μικρούς και μεγάλους.
Παιδιά της τρίτης γενιάς έχουν αναλάβει την επιχείρηση, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο παγωτό, που έχει ως πρώτη ύλη το άγριο σαλέπι, το οποίο του δίνει τη μαστιχωτή αίσθηση, όπως τόνισε ο κ. Πέτρος Κοντοβάς, αντιπρόεδρος ζαχαροπλαστών Βέροιας.
Το παγωτό του Lido το γεύονται ακόμη και επισκέπτες από Αμερική που περιμένουν πώς και πώς να έρθουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα για να το δοκιμάσουν.
Όπως λένε οι ζαχαροπλάστες, το υπέροχο παγωτό συνδυάζεται μάλιστα άψογα με το γνωστό ρεβανί Βεροίας που το απογειώνει γευστικά και το προφιτερόλ, για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.